Wilsons säsong har inletts.

image61
Ska man tolka detta som att kvällstidningarna äntligen börjar fatta vilken citatmaskin Ljungskile SK:s tränare David Wilson är?


http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/allsvenskan/ljungskile/article1817796.ab


Inte nog med hur han svarar på frågorna i ett i övrigt otroligt nördigt och intetsägande reportage om vilken teknisk utrustning de allsvenska lagen har när de tränar - han passar också på att ragga sponsorer.

Charmen med LSK och David Wilson måste ut till folket innan det här fotbollsåret är över. För chansen att Ljungskile hänger kvar i allsvenskan efter 2008 är väldigt, väldigt liten.

Men jag tänker i alla fall försöka se och höra så mycket som möjligt av Sveriges egen Mourinho i träningsoverall - David Wilson. Innan chansen är borta.

Kommentarer
Postat av: Andréas

Sant. Men för mig och även för dig är han ingen direkt nyhet. Vi får se hur kul han är efter halva säsongen. Förmodligen är han arg som fan. Ska bli intressant att se hur Elof kommer att vara mot Wilson.

Postat av: jeppan

Andréas: Jag är ledsen, men denna blogg är inte bara för dig. Nyheten är att kvällspressen börjar ta fasta på hans citat. Det är kul.

Btw. Om han är arg innan vi flyttar från Ljungskile i juni så måste vi skicka in Björn med en kamera och Richard med block och penna på planen under nån träning och sedan sätta oss med en bunke popcorn på ena läktaren och luta oss tillbaka.

2008-02-12 @ 23:22:57
Postat av: Andréas

Jag är medveten om det. Men är han verkligen sååå jävla rolig?
Det var däremot riktigt kul när Björn sprang runt på plan och fotade deras träning.
Björn den gamle beduinen R.I.P

2008-02-12 @ 23:36:41
URL: http://wickan78.blogg.se
Postat av: martini

ska vi göra detta tills björns grav?

2008-02-15 @ 23:08:42
URL: http://martini.blogg.se
Postat av: A.S

Min gissning är att Wilson kommer att vara aningen bränd efter halva säsongen och kontakten med massmedia. Det kommer vara en viss skillnad i bevakningen jämfört med tiden i superettan då enbart lokalpressen brydde sig.

2008-02-19 @ 15:20:21
Postat av: jeppan

A.S.: Och med lokalpressen menas självklart Andréas och Martin på Ljungskile Nyheter? ; )

Det kan mycket väl bli så. Men jag ser fram emot många sköna citat och höra han förklara en 4-0-förlust mot Malmö.

2008-02-20 @ 23:17:37
Postat av: A.S

Jeppan: Med lokalpress avsågs nog först och främst Bohusläningen och P4, vilket gör att trycket blir hårdare i år med riksmedia som har lite andra vinklingar. Ibland.
Alltså, det var ingen kritik mot vare sig Bohusläningen eller P4, utan mer ett konstaterande att bevakningen kommer bli annorlunda i år :=)

Förhoppningsvis blir Wilson en skön och fräsch fläkt jämfört med vissa andra allsvenska tränare.

2008-02-21 @ 08:44:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback