Fotbollssöndag i punktform

* Henke från start, Utd leder med 1-0 och Henke grymt bra.
* Henke blir utbytt och jag säger att "nu är det okej för Arsenal att sätta två baljer" - vilket dom gör.
* Vilket leder oss till nästa punkt, Arsenal slår Man Utd för andra gången den här säsongen.
* Evras löpning innan 1-0, hans klack till en offsidestående Ronaldo och hans säkra brytningar och offensiva raider var makalöst bra. Årets utropstecken.
* C. Ronaldo filmade en smäll i ansiktet på samma sätt som Van der Sar i VM -98 och Rivaldo i VM -02. Det är det värsta jag vet, framför allt när en sån gudabenådad (som Bojan sagt det) spelare som Cronaldo gör det.
* Van der Sar maskar när Utd leder, Lehman när Arsenal gör det. De två mest osympatiska målvakterna i världen visar än en gång varför de är så lätta att tycka illa om.
* Vidic nickar undan ett skott som nästan var hårdare än Linderoths mot England VM -02. Respekt till serben.
* Zlatan nätar (två gånger???) på ett väldigt konstigt sätt.

Men det roligaste idag, tyvärr Andréas, var det som hände kring Roma. Här följer en till punktlista:

* Några dagar sen, Chippen gör debut i Roma och tar en löpning på en yta som är större än Skåne men Totti vägrar slå den enkla passningen som säkerligen renderat i en farlig målchans.
* Idag, Chippen spelar fram Totti med en riktigt fin pass och Totti nätar. Dock springer Totti vid sin barnsliga målgest åt andra hållet och skiter totalt i Chippen som för andra gången på kort tid negligeras av Romas lagkapten.
* Idag igen, Totti låtsas träffas av en armbåge, puttar omkull spelaren ifråga, blir utvisad, och puttar därefter omkull en av Romas egna funktionärer, som dessutom FILMAR så att Tottis grej ser ännu värre ut. Jag höll på att dö av skratt. Italienarnas vilja att filma sitter så djupt i deras själ att de till och med kan få sin egen Kung att riskera flera matchers avstängning. Vill dock påpeka att det i detta fall naturligtvis inte är Totti som är knäppast vilket säger en hel del.


Saker och ting gick inte riktigt Martin och Andréas väg idag. Men de kan trösta sig med att Utd vinner ligan till slut och att Liverpool krossade Chelsea igår. Idag är det dock min tur att vara glad.

Senare ikväll: Ecuador - Sverige C
Nannskog och Prica på topp och Martin Ericsson och Anders Svensson på mitten. Tror att matchen slutar 3-1 till Ecuador.


Kommentarer
Postat av: martini

Henke var inte bra. United var inte bra. äckliga arsenal behövde tre poäng. Grattis, vi delar gärna med oss. har redan så äckligt många.
Fy fan vilken äcklig söndag. hoppas Ronaldo aldrig slutar med filmingar! HATA FAIR PLAY!

Postat av: Andréas

Får väl säga grattis då.
Jag vet inte vad som hände med Totti i dag? Jävla funktionär som filmar. Fan, nu kommer Totti säkert bli avstängd för det. Men pissa aldrig på Totti. Många avskyr honom och hävdar att han är en diva, fuskare och att han bara tänker på sig själv. Faktum är att han är en av få som sätter laget i första hand. I alla år har han stannat i sitt Roma. Han har det största fotbollshjärtat som jag vet!
Chippen får ha tålamod innan han får bli polare med Totti, men han är en bit på vägen.

2007-01-21 @ 20:03:48
URL: http://wickan78.blogg.se
Postat av: Nils

Det finns de som säger att jag skapar osämja genom vassa inlägg under kommentarfuntionerna på era bloggar, så jag ska sluta vara spydig och fr.o.m. nu gå den smala vägen. Annars hade jag nog skrivit något i stil med att en Totti hade varit bra för ett lag som Arsenal - ett lag fullt av legoknektar.

2007-01-21 @ 20:25:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback